Het Lidmaatschap van de Constructam Caravan Club

Verzekering

Het lidmaatschap van de CCC kent verschillende voordelen. Zo is het mogelijk de caravan via de club te verzekeren bij Kuiper Verzekeringen B.V. in Heerenveen. De afgelopen jaren is de waarde van de Constructam Caravan steeds verder gestegen en is het de moeite waard deze te verzekeren.

Als u zich wilt aanmelden als lid kunt u zich op het ledenportaal inschrijven (selecteer de optie “Aanmelden als lid” onder in het groene vak)

Keuring

De CCC organiseert een paar keer paar jaar een (technische) keuring van de caravan. Als CCC lid krijg je automatisch een bericht wanneer jouw caravan gekeurd moet worden. De keuring wordt door een specialist uitgevoerd. Een keuring en taxatierapport heb je nodig voor de collectieve verzekering. Maar nog belangrijker is dat er tijdens de keuring goed naar de veiligheid en techniek wordt gekeken, zodat met de caravan veilig naar de kampeerbestemming gereden kan worden. Klik hier voor de volledige beschrijving van een keuring.

Bij de keuring wordt jouw caravan van alle kanten nagekeken

Onderdelenhuis

De CCC beheert een Onderdelenhuis in Nederweert waar onderdelen van caravans die niet meer te redden waren, zijn opgeslagen. Omdat de Constructam Caravan steeds populairder is, worden er steeds meer caravans van de sloop gered en komen er steeds minder onderdelen vrij. Leden hebben voorrang bij de spaarzame onderdelen die nog in het Onderdelenhuis aanwezig zijn. Gelukkig zijn er door nieuwe techniek zoals 3D printen steeds meer onderdelen zoals raamscharnieren, beschikbaar. Klik hier om bij het onderdelenhuis te komen.

n 1972 wordt de polyester kap vervangen door een dak van polyester
In 1972 wordt de polyester kap vervangen door een dak van polyester

Klusweekend

Speciaal voor leden wordt ieder jaar met Pasen het Klusweekend georganiseerd. Hierbij worden door de eigenaren grote en kleine klussen aan de caravan gedaan. Van tevoren moet je aangeven wat je wilt gaan doen, zodat er tijdens het weekend genoeg materiaal en expertise aanwezig is.

Tijdens het Klusweekend worden grote en kleine klussen uitgevoerd