Najaarsevenement zaterdag 2 tot zondag 10 september Camping Jena in Hummelo

Tijdens het Najaarsevenement op Camping Jena in Hummelo hebben we het twintigjarig bestaan van de Constructam Caravan Club gevierd! Het was de hele week prachtig (warm) weer. Veel deelnemers hebben meegedaan met één van de activiteiten zoals een huifkartocht met een wat oververhit paard, een bezoek aan de bierbrouwerij, het overheerlijke ontbijt met gebakken spek en eieren, de door Stefan en Monique gepresenteerde pub quiz of heeft (al dan niet verkleed) meegezongen met de Troubadour die liedjes uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw zong.

Een van de ’lekkerste’ activiteiten was de Heel CCC bakt appeltaart bakwedstrijd. De deskundige jury, bestaande uit Ingrid, Heleen en Paul, had de zware taak om de vele zeer goed en af en toe ook iets minder geslaagde, baksels te proeven en te beoordelen. Uiteindelijk heeft de jury unaniem de appeltaart van Tess Verkerk beoordeeld als de beste!

Op de eerste dag is de prachtige nieuwe CCC feesttent geopend door Julia, GJ en Elly! Vanwege de zwoele avonden en nachten hoefde de straalkachel niet te worden gebruikt en kon er elke avond gezellig rond de houtkachel worden gezeten.

De week werd afgesloten met de traditionele Open Deuren Dag en aan het eind van de dag door de bbq die voor de afwisseling een keer niet is verregend! Voor de bbq heeft de organisatie deze keer een aantal gas-bbq’s gehuurd. Dit is erg goed bevallen! Op zondag kon iedereen alles mooi droog inpakken en met goede herinneringen op weg naar huis.