Voorjaarsevenement Zevenhuizen (Groningen) van 27 april – 5 mei 2024

Vanaf 27 april 2024 was de CCC met het Voorjaarsevenement 2024 te gast bij Jacob en Jannie van SVR Camping Aan de bosrand in Zevenhuizen (Groningen). Na uitgebreid, onderzoek hebben Maikel, Annelies en Jacob Jan deze prachtig gelegen camping uitgezocht. De ongeveer 40 Constructams stonden op verschillende grote en kleine velden, waarbij een deel van de deelnemers uitkeek op een bij de camping behorend zwem- en vismeer! Een ander veld lag wat meer tegen de bosrand aan waar de kampeerders elke ochtend werden gewekt door vele zingende vogels. En deze keer hoefde de nieuwe CCC feesttent niet te worden opgezet, omdat we tot in de late uurtjes gebruik konden maken van de grote recreatieruimte!

Gedurende de week, met over het algemeen uitstekend weer, zijn overdag en ’s avonds verschillende activiteiten georganiseerd. Een ervaren gids nam de deelnemers bijvoorbeeld mee in een interessante stadswandeling door Groningen; er werd een bezoek gebracht aan het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen en op een ander moment kon de dorst worden gelest bij Brouwerij Maallust. ’s Avonds was er een zeer geslaagde bingo met mooie prijzen en kreeg de Pub Quiz van het Najaarsevenement een mooi vervolg, waarbij de winnaars een prachtige door Nico Bal geschonken wisselbeker kregen!

Het vismeer bleek behoorlijk vol te zitten met Koi Karpers en andere grote vissen zoals een steur. Sommige vissen vonden het blijkbaar zo leuk om de Constructams te zien, dat ze maar liefst twee keer aan de haak zijn geslagen!

Op 4 mei was het natuurlijk ook tijdens het Voorjaarsevenement om 20.00 twee minuten stil op de Camping aan de bosrand.

Op de laatste zaterdag was het natuurlijk de klassieke Open Deuren Dag! Deze is, mede door de aandacht op de lokale omroep, RTV NOORD, behoorlijk goed bezocht. Tijdens de afsluitende bbq, heeft Joop de organisatoren van het Voorjaarsevenement (Annelies, Maikel en Jacob Jan) namens het bestuur hartelijk bedankt voor de organisatie van het geslaagde evenement.

Helaas was het zondag weer tijd om alles in te pakken en te vertrekken. Gelukkig is van 30 augustus tot en met 8 september het CCC Najaarsevenement in Noord Brabant!