HomeSlider3
HomeSlider1
HomeSlider2
previous arrow
next arrow

Constructam Caravan Club

Dé club voor liefhebbers van de klassieke Constructam caravan!

De Constructam Caravan Club (CCC) is in 2003 opgericht door en voor liefhebbers van de klassieke Constructam caravan. Het doel van de club is het behoud en veilig gebruik van deze in België ontworpen caravan klassieker.

Deze website heeft een openbaar deel met algemene informatie over de Constructam en de CCC en een deel voor leden met binnenkort toegang tot het archief en forum. Op de pagina het lidmaatschap van de Constructam Caravan Club vindt U meer informatie. Voor niet leden is het deel van het forum waar leden hun caravans en restoratie projecten presenteren publiek, zodat u een goed beeld kunt krijgen waarom wij de Constructam zo’n bijzondere caravan vinden.

Op deze website staan veel afbeeldingen. Veel hiervan zijn afkomstig van onze leden of uit het eigen archief van de CCC. Mocht u afbeeldingen aantreffen die daar volgens u niet geplaatst hadden mogen worden, laat het ons weten via het Contactformulier.

Het voorjaarsevenement 2024

Het voorjaarsevenement was weer een succes en ondanks het natte voorjaar was het over het algemeen uitstekend weer. Kijk hier voor een kort verslag.

Inschrijving najaarsevenement gestart

De inschrijving voor het najaarsevenement start vrijdag 28 Juni. Je kan je tot 15 Augustus aanmelden. Van zaterdag 31 augustus tot zondag 8 september ben je welkom op camping Het Goeie Leven in Eerde bij Veghel. Deze camping is een bekende stek voor de club en is gelegen in het mooie Brabantse land tussen Eindhoven en ’s Hertogenbosch.

Aanmelding loopt via het ledenportaal: Banster Constructam Caravan Club.

Felicitaties

We feliciteren onze oud-secretaris Jacob Jan en Paul met hun huwelijk. Veel geluk gewenst namens de CCC.

Beste bezoeker. Deze website is nog niet helemaal af. De komende tijd wordt de website nog met verschillende onderdelen, zoals een webshop en het archief, aangevuld.