HomeSlider3
HomeSlider1
HomeSlider2
previous arrow
next arrow

Constructam Caravan Club

Dé club voor liefhebbers van de klassieke Constructam caravan!

De Constructam Caravan Club (CCC) is in 2003 opgericht door en voor liefhebbers van de klassieke Constructam caravan. Het doel van de club is het behoud en veilig gebruik van deze in België ontworpen caravan klassieker.

Deze website heeft een openbaar deel met algemene informatie over de Constructam en de CCC en een deel voor leden met binnenkort toegang tot het archief en forum. Op de pagina het lidmaatschap van de Constructam Caravan Club vindt U meer informatie. Voor niet leden is het deel van het forum waar leden hun caravans en restoratie projecten presenteren publiek, zodat u een goed beeld kunt krijgen waarom wij de Constructam zo’n bijzondere caravan vinden.

Op deze website staan veel afbeeldingen. Veel hiervan zijn afkomstig van onze leden of uit het eigen archief van de CCC. Mocht u afbeeldingen aantreffen die daar volgens u niet geplaatst hadden mogen worden, laat het ons weten via het Contactformulier.

Aankomende Evenementen

Het voorjaarsevenement 2024

Beste Constructam liefhebbers,

Na het succesvolle en warme najaarsevenement in Hummelo is het gelukkig alweer tijd voor de aankondiging voor het voorjaarsevenement van de Constructam Caravan Club!

Het voorjaarsevenement  zal plaatsvinden vanaf zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei 2024. We mogen onze caravans (uit)stallen op camping AAN DE BOSRAND in Zevenhuizen in de mooie provincie Groningen.

S.V.R Camping aan de bosrand.
Bremerweg 1   9354  VN Zevenhuizen (Groningen)
Eigenaar Jacob Kramer. Telefoon: 0655254095

Wij zouden het leuk vinden als je de hele week komt kamperen, maar natuurlijk is een deelname van een paar dagen ook geen probleem.

Natuurlijk is iedereen benieuwd naar wat er op het programma staat. Afhankelijk van het weer en beschikbaarheid bieden wij (onder voorbehoud) als organisatie:

 • Zaterdag: Ontvangst met openingsavond
 • Zondag: Koffie met een verrassing
 • Maandag: Gevangenismuseum
 • Dinsdag: Kinderijsje bij de boer
 • Woensdag: Subwedstrijd
 • Donderdag Mogelijk stadswandeling Groningen of bierbrouwerij bezoek
 • Zaterdag:  “Open deuren dag” met de afsluitende bbq, geen eigen BBQ nodig, wel drinken en wat je eten wilt.  En natuurlijk allemaal onder het motto “alles mag en niks moet”.

Inschrijving:

Via de club is het inschrijven mogelijk van zaterdag 27 april tot zondag 5 mei. Wilt U eerder komen of later weggaan, dient U dit zelf met de camping eigenaar te regelen.

De inschrijving is geopend vanaf zondagavond 17 maart en sluit op zaterdag 20 april . Voor die tijd krijg je, via je email, bericht hoe je je moet inschrijven. Kijk aub ook in je spambox.  De opening van de inschrijving zal ook via de facebookpagina van de club bekend gemaakt worden.

Voor het voorjaarsevenement geldt een maximum van 40 aanmeldingen, waarbij leden voorrang hebben op niet-leden. Deelname is pas definitief als u van de organisatie een bevestiging heeft ontvangen, dit is de nota van onze penningmeester.

De kosten voor leden zijn 25,– euro per nacht per equipe (ongeacht het aantal personen) en dat is inclusief toeristenbelasting, huisdieren, bijzettentjes en enkele douchemuntjes. Alleen voor het halen van warm water moet tien eurocent per keer betaald worden, Alleenstaande leden betalen euro 20 per nacht. Niet leden betalen per nacht 30 euro. Het is helaas niet mogelijk om de caravan tegen gereduceerd tarief te laten staan als je niet de hele week aanwezig kunt zijn. Voor leegstand moet helaas het normale tarief betaald worden.  Mochten niet-leden voor het najaarsevenement lid worden, geldt natuurlijk de lagere ledenprijs.

Mocht je eerder dan zaterdag 27 april willen komen of langer dan zondag 5 mei willen blijven, moet je dit zelf met de camping regelen.

De organisatie is in handen van Annelies Goes, Maikel Willemse en Jacob-Jan van Schagen.

Leden en niet leden kunnen zich aanmelden via de CCC ledenportaal.

Om in te schrijven volg je de volgende stappen:

Ga naar het ledenportaal van Banster: https://ccc.banster.nl Dus niet via de Constructam Caravan Club website!

 1. Log in met jouw emailadres en wachtwoord
 2. Ga naar het knopje Events
 3. Druk op het knopje en vul de gegevens in
 4. Daarna volgt een bevestiging van de inschrijving

Mocht je nog niet eerder in het Banster ledenportaal hebben ingelogd, dan volgen hier de stappen om dit te doen. Als je nog geen inlognaam en wachtwoord hebt ingesteld, dan kan dit heel eenvoudig met de volgende stappen:

Ga in jouw webbrowser naar het ledenportaal https://ccc.banster.nl

 1. Klik op de “Wachtwoord vergeten?” link onder in het groene vlak
 2. Vul in de velden “Login” en “E-mail adres” het email-adres in. (Dus 2x).Gebruik hiervoor het email adres waarop deze mail is ontvangen en klik op “Verstuur”
 3. U ontvangt een mail met verdere instructies

De Constructam Caravan Club heeft een eigen Facebookpagina! Via deze pagina wordt aangegeven dat er informatie naar de leden van de  Constructam Caravan Club is gestuurd.

Voor vragen stuur een mail naar:  evenementencommissie@constructamcaravanclub.com

Beste bezoeker. Deze website is nog niet helemaal af. De komende tijd wordt de website nog met verschillende onderdelen, zoals een webshop en het archief, aangevuld.