Verzend informatie

Nadat de penningmeester laat weten dat het geld bijgeschreven is op het rekeningnummer zal overgegaan worden tot verzending. Afhankelijk van waar u woont is de levering dan in de week van verzending.

Het door u verschuldigd bedrag dient eerst op de rekening van de Constructam Carvan Club bijgeschreven te zijn voordat uw bestelling in behandeling genomen kan worden. Producten die niet in een enveloppe passen, dit zijn bijvoorbeeld, nummerbordhouder, vliegengordijn zijn de verzendkosten het bedrag vermeld achter Per Bestelling, producten die wel in een enveloppe kunnen zijn de verzendkosten Per Product, mocht dit bedrag hoger uitvallen dan het bedrag Per Bestelling mag u kiezen voor het bedrag Per Bestelling. De te betalen verzendkosten zijn de kosten voor verzending, verpakking en handeling.

De kleding kan wel besteld worden, deze worden echter niet per post geleverd, dit in verband met de tekst die genoteerd staat bij de omschrijving. Kleding kunt u dan ook tijdens één van de evenementen ophalen bij de shop indien deze ook daadwerkelijk voor u in behandeling genomen is. U zult hierover een bericht krijgen wanneer deze kleding op te halen is.

Het bankrekeningnummer van de Constructam Caravan Club is: NL72 RABO 0395 2652 23, onder vermelding van uw naam, woonplaats en Bestelling Shop!